Posada en marxa de la placa witty ESP8266

De Wiki d'en Jordi Binefa
La revisió el 19:33, 13 juny 2018 per Jordi (discussió | contribucions)
(dif) ← Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova → (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

La placa witty ESP8266 consta de dues plaques. La de sota és la part de comunicacions (Interface board) i la de dalt (Controller board) té el mòdul WiFi amb el xip ESP8266.

Codi de proves de la placa

caption

Heu d'anar amb cura amb la funció delay(). Quan es crida a delay() les funcions de WiFi queden aturades, per això es convenient fer-vos la vostra pròpia funció que deixi funcionar els altres serveis del xip. La funció que cedeix (yield en anglès) temps als altres processos del microcontrolador és yield().

caption

A la placa d'adalt (Controller board) hi ha una fotoresistència (LDR -Light-Dependent Resistor-) que captura valors analògics per la única entrada analògica de l'ESP8266 (A0). Curiosament el ventall de valors recollits va entre 0 i 1024 (en comptes de 0 a 1023). Hi ha un botó connectat a GPIO4 en pull-up(1 quan no és premut i 0 quan es prem). Hi ha quatre sortides digitals connectades a diferents LED, a GPIO2 hi ha el led blau petit amb lògica inversa (1 apagat i 0 encès) i GPIO12, GPIO13 i GPIO15 són connectats al LED tricolor (RGB).

caption


caption


caption


caption


Font de les fotos